fbpx

Brand Alchemy By You & Me

Este pentru tine dacă îți dorești ca împreună, doar tu și cu mine, să transformăm imaginea ta sau a afacerii tale într-una recunoscută și apreciată.

Ai parte de toată atenția, cunoștințele și creativitatea mea, la o cafea, fie ea reală sau virtuală.

În urma discuțiilor ajungem să definim punctele relevante pentru un brand puternic. Pe scurt, noi două trasăm liniile a ceea ce urmează să fie și să exprime noul tău brand.

Sesiunile individuale au loc în funcție de disponibilitatea amândurora.

Brand Alchemy Workshops

Este pentru tine dacă îți place să lucrezi în echipă și găsești inspirație în poveștile celor din jur, iar o sesiune de 6 ore în care să lucrăm intensiv împreună este ceea ce ai nevoie.

Workshop-urile au loc periodic și pe parcursul celor 6 ore, alături de cei minim 10 participanți, stabilim valori, misiune, viziune, puncte tari, stil, ton al vocii, culori recomandate, brand value proposition, cercul mărcii, harta perceptuală, profilul clienților, prețul, distribuția, promovarea, planul de marketing, obiectivele.

Altfel spus, ai ocazia de a învăța ce înseamnă Brand Alchemy și cum poți aplica aceste concepte pe brandul tău sau al afacerii tale, alături de alți oameni interesați de același subiect.

Workshop-urile sunt susținute în momentul formării unei grupe de minim 10 participanți.

Brand Alchemy by The Magic Team

Este pentru tine dacă îți dorești o transformare completă, atât a ta personală cât și a brandului tău personal sau al afacerii tale.

Vom lucra împreună în definirea brandului și în plus, vei avea la dispoziție cei mai talentați oameni cu care lucrez, o echipă cu adevărat magică. Servicii foto, video, consultanță vestimentară, copy și content writing, strategie de marketing online, website, grafică, social media management, community management – toate aliniate la brandul și nevoile tale.

Vei avea ocazia de a te alătura și unui grup exclusivist de dezvoltare personală pe tot parcursul programului.

E ca și cum ai avea la dispoziția propriul brand developer, experiența marilor companii și o campioană a motivării într-un mix conceput special pentru tine.

Brand Alchemy Book – beBranded 

Este pentru tine dacă iubești cărțile și sentimentul pe care ți-l dă ținerea uneia în mână, de la felul în care miroase, la cum se simt paginile, până la informația prețioasă pe care ți-o oferă.

beBranded este o carte în care am pus laolaltă experiența și expertiza mea și le-am presărat cu exerciții practice, inclusiv din zona spirituală.

Citind cartea și parcurgând exercițiile din ea vei înțelege conceptele teoretice, vei exersa punerea lor în practică și vei putea ajunge să îți definești un brand personal puternic și autentic.