fbpx

Alchemy – construcție brand personal prin consultanță 1 la 1

Este pentru tine dacă îți dorești ca împreună, doar tu și cu mine, să transformăm imaginea ta sau a afacerii tale într-una recunoscută și apreciată.

Ai parte de toată atenția, cunoștințele și creativitatea mea, și, în urma discuțiilor ajungem să definim punctele relevante pentru un brand memorabil. Pe scurt, trasăm liniile a ceea ce urmează să fie și să exprime noul tău brand. Sesiunile individuale au loc în funcție de disponibilitatea amândurora.

Mastermind CHARM – Brand personal memorabil și comunicare cu încredere

Este pentru tine dacă îți place să lucrezi în echipă și găsești inspirație în poveștile celor din jur.

Pe parcursul a 8 săptămâni, alături de cei minim 15 participanți, lucrăm împreună cu tehnici pentru gestionarea emoțiilor, dezvoltarea încrederii în sine, dar și pentru a dezvolta un brand personal unic și a-l comunica ulterior.

Altfel spus, ai ocazia de a învăța ce înseamnă să comunici cu încredere și cum poți aplica aceste concepte pe brandul tău sau al afacerii tale, alături de alți oameni interesați de același subiect.

Bursele Alchemy

Sunt pentru tine dacă ești într-o situație dificilă din punct de vedere financiar în acest moment.

Dacă ești proaspăt absolvent sau cadru didactic centrat pe performanță cu rezultate dovedite deja în ce privește performanța, sau dacă ești un profesionist aflat într-un moment absolut complicat din viața ta, fără surse de venit, poți beneficia de consultanță punctuală gratuită, reduceri parțiale, totale sau plăți eșalonate pe o perioadă între 3 și 6 luni.

E nevoie doar să îmi scrii.

Mentorat 1 la 1

Este pentru tine dacă ești la început de drum în domeniul afacerilor, dacă ai nevoie de răspunsuri, accelerare rapidă, dacă ești într-un impas de business, vrei confirmări/infirmări sau opinia unui profesionist în domeniul business și comunicare.

Pun laolaltă experiența și expertiza mea, adaug exerciții aplicate imediat pe afacerea ta, și ajungem, cu certitudine, la răspunsul așteptat.

Lucrând cu mine vei găsi răspunsuri, soluții, ghidaj, perspective, vei înțelege cum folosești conceptele teoretice în practică pentru a obține rezultatele dorite în afaceri.