fbpx

Cine sunt eu și ce mă recomandă?

 

Am fost o elevă pasionată de biologie, olimpică la literatura română și visam să devin medic pentru a găsi medicamentul ce ar fi vindecat diabetul care îl afecta pe bunicul meu. Totul părea să mă ducă pe drumul către o carieră de doctor, până în clasa a XI-a, când o broscuță a pus capăt visului meu într-un mod inefabil – probabil că voi povesti cândva despre asta. Astfel, am fost forțată să fac un shift în carieră și să-mi îndrept toată atenția către economie. Între noi fie vorba, am ajuns doctor, dar în alt domeniu.

Animată de dorința mea de a excela în tot ceea ce fac, am finalizat studiile ca șefă de promoție în management. Cu toate acestea, prima mea experiență ca angajată pe postul de asistent marketing la o mică firmă de calculatoare s-a încheiat din cauza unui leu facturat… în plus.

După o perioadă de liniște aparentă, am descoperit oportunitatea de a deveni preparator la universitate, deși teama de a vorbi în public își scosese colții și încerca să mă oprească. Cu toate acestea, am ales în mod conștient să depășesc această frică și să încep o carieră universitară și în cercetare.

După 7 ani în mediul academic și o pauză de 5 ani pentru rolul de mamă, am simțit că vreau să fac ceva nou, să contribui diferit. Așa că am devenit parte dintr-un proiect dedicat copiilor și ulterior am fondat un club de networking și socializare pentru femei. Propunerea de sponsorizare a acesui club mi-a confirmat că nevoia era reală și astfel s-a născut “Happy Moms”, o asoiație și o comunitate care sprijină antreprenoarele și viitoarele antreprenoare, care promovează educația financiară și antreprenorială și care azi are peste 3500 de membre.

Drumul a continuat și prin studii, experiență și pasiune, am evoluat personal și profesional și am revenit la școală pentru a studia Gestiunea Campaniilor de Imagine (al doilea master). Nominalizarea primită, materializată în câștigarea premiului Global Woman Awards România 2019, au fost recunoașterea eforturilor mele pentru susținerea femeilor.

Azi, după un MBA, un Master în comunicare și un doctorat în Management, dar și după 20 de ani de carieră universitară la Universitatea Transilvania din Brașov – Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor, în cadrul căreia predau cursuri de Antreprenoriat, Comunicare și Strategii de afaceri, după 10 ani de comunicare ca ambasador al Asociației Happy Moms, pe care o conduc și o reprezint în relația cu mass-media, după mai bine de 6 ani de experiență în branding, după mii de ore de curs cu peste 3500 de studenți care le-au parcurs și 100 de afaceri impactate, am început acestă călătorie fascinantă, motivată de dorința de a ajuta în atingerea obiectivelor legate de comunicare, branding și afaceri.