fbpx

Vrei să transmiți o imagine clară și reală? Vrei să ai un brand personal autentic și puternic și cauți să înțelegi exact ce înseamnă asta și cum poți ajunge acolo? Sau poate ești în plin proces de redescoperire a resurselor interioare și exterioare și ai nevoie de instrumente care să te ajute în acest proces?

Descoperă cum poți să-ți construiești un brand personal unic și remarcabil, să-ți dezvolți abilitățile de comunicare și încrederea în sine și să-ți gestionezi emoțiile vorbitului în public în doar 8 săptămâni!

 

 

 

Marea mea pasiune, cea care îmi oferă ocazia de a vedea lumina de pe fețele participanților atunci când au momente de „Aha!” în timpul cursurilor mele, este aceea de a comunica și mă simt norocoasă că am descoperit-o.

Am format peste 5000 de studenți și oameni de afaceri, am contribuit la dezvoltarea a peste 100 de afaceri, am parcurs călătoria de la CUM la WOW cu brandul asociației pe care o conduc și o reprezint în mass media, vorbesc în public de peste 10 ani și iubesc să comunic.

După 20 de ani și peste 600 de ore de predare a disciplinelor Comunicare în afaceri și Antreprenoriat și strategii de afaceri la Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor, Universitatea Transilvania din Brașov, îmbinând această experiență cu cea de peste 6 ani din sfera brandingului și relații publice, am conceput acest mastermind, special pentru tine.

De ce să alegi mastermindul CHARM?

1.Comunicare cu impact – vei învăța arta unei comunicări cu impact, construindu-ți un brand personal memorabil în doar 8 săptămâni.

2. Încredere și asertivitate – programul CHARM se axează pe dezvoltarea încrederii în sine și a asertivității, oferindu-ți instrumentele necesare pentru a te face auzit și remarcat în varii contexte.

3. Strategie personalizată de branding și comunicare – vei primi ghidaj pentru a-ți crea propria strategie de branding personal, adaptată nevoilor și obiectivelor tale specifice și propria strategie de comunicare.

4. Suport continuu și comunitate activă – prin integrarea în comunitatea CHARM, vei beneficia de suport constant, feedback și încurajare din partea colegilor tăi, care au același obiectiv ca și tine – transformarea personală.

5. Experiență practică și aplicabilitate reală – programul include sesiuni live, exerciții practice și proiecte de grup, așa că ceea ce înveți poate fi aplicat imediat în viața ta profesională și chiar personală.

6. Manual de brand personal și strategie de comunicare – la finalul programului, vei avea propriul “Manual de Brand Personal și strategia de comunicare,” un instrument-ancoră puternic, ce îți va ghida pașii în continuarea dezvoltării tale și consolidării reputației și imaginii personale.

7. Instrumente avansate și resurse interactive – vei avea acces la materiale PDF și video, precum și la exerciții care vor deveni instrumente abolut esențiale necesare pentru a-ți atinge obiectivele de comunicare și branding.

Ce ofer prin programul CHARM?

Conținut complex și personalizat – vei primi, săptămânal, materiale în format PDF, video și exerciții practice, axate pe branding personal, comunicare în public și strategie de comunicare

Suport interactiv – grup pe WhatsApp în care răspund la întrebările primite, ofer feedback și ghidare

Experiențe practice – exerciții și lecții săptămânale timp de 8 săptămâni, 4 sesiuni live de 2 ore pe Zoom, intervenție săptămânală în grup și proiecte de grup și individuale (la final, fiecare participant va avea propriul său manual de brand și propria strategie de comunicare a acestuia)

Ce ai nevoie?

– angajament față de tine, pentru 8 săptămâni pentru a-ți dezvolta abilități de comunicare și brandul personal (ai nevoie de cel puțin 3 ore/săptămână)

– dorința de a rezolva exercițiile de brand personal și de creștere a încrederii în sine primite săptămânal

– disponibilitatea a lucra în echipă la un proiect comun și individual la proiectul Brandul meu personal și strategia de comunicare

– curiozitate pentru a descoperi ce înseamnă energia și susținerea grupului și să contribui la amplificarea lor

Mastermindul CHARM este pentru tine dacă

Simți că teama de expunere, de a ieși în evidență și teama de a fi judecat de ceilalți sunt blocaje care te împiedică în comunicare

Pui sub semnul întrebării propriile abilități în construirea unui brand personal unic.

Încă nu ți-ai găsit vocea, identitatea și valoarea unică ce te pot ajuta să îți îndeplineși obiectivele profesionale.

Te confrunți cu teama de eșec și teama de a nu fi înțeles și ele reprezintă piedici în a avea curaj pentru a comunica.

Dacă nu știi exact cum să transmiți mesajul potrivit pentru a crea legături cu audiența, inclusiv cu angajatori, potențiali clienți și parteneri de afaceri sau comunici mult dar ți se pare că nu ai impact.

Începe pe 29 ianuarie 2024

Ce spun cei cu care am colaborat?

Am mai lucrat și cu

La finalul programului, vei putea să:

 1. Comunici cu încredere și impact: vei dezvolta abilități avansate de comunicare, permițându-ți să te exprimi clar, persuasiv și cu impact în diverse medii profesionale și personale.
 2. Gestionezi emoțiile: vei știi să aplici tehnici și strategii practice pentru a gestiona emoțiile în situații de comunicare, menținând o prezență echilibrată și încrezătoare.
 3. Creezi și implementezi strategii de comunicare personalizate: vei dezvolta strategii de comunicare personalizate, adaptate nevoilor tale specifice, și să le vei implementa eficient pentru a-ți atinge obiectivele propuse.
 4. Contribui la proiecte de grup și individuale: vei colabora armonios în cadrul unui proiect de grup și, în paralel, vei crea propriul “Manual de brand personal și strategia de comunicare,” reflectând identitatea și obiectivele tale individuale.
 5. Folosești instrumente practice și resurse avansate: vei utilizeza instrumentele și resursele oferite în cadrul programului, aplicându-le, cu încredere, în activitățile tale zilnice.
 6. Beneficiezi de suportul Comunității CHARM: vei fi parte a unei comunități active, care te susține și te încurajează, oferindu-ți un loc unde să împărtășești experiențe, să primești feedback și să continui să te dezvolți pe termen lung.

2 plăți de

1.700 lei

O singură plată de

3.000 lei

Ce înveți și aplici imediat?

 • Cum vrei să fii perceput sau imaginea dezitabilă – care sunt valorile tale, motivația, public(uri) țintă;
 • Cum te ajută strategia de diferențiere și poziționarea;
 • Cum te percep ceilalți sau imaginea socială și publică;
 • Care este arhetipul tău de brand personal;
 • Care sunt cele mai potrivite mesaje și culori în comunicarea brandului online, offline
 • Care e tonul vocii tale în comunicarea brandului tău;
 • Ce și cui promiți prin comunicare;
 • Cum creezi mixul pentru comunicare personală – unde (te) comunici;
 • Cum creezi și implementezi strategia de comunicare a brandului tău personal;
 • Cum folosești cele mai moderne instrumente în comunicare.

Pentru cine este mastermindul CHARM?

Antreprenori – dacă ai afacere mică sau un start-up, vrei să-ți dezvolți și să-ți consolidezi imaginea de brand personal pentru a atrage clienți și parteneri de afaceri

Freelanceri, consultanți, profesioniști independenți –  dacă îți dorești să promovezi serviciile și să-ți extinzi baza de clienți

Tineri profesioniști – absolvenți de facultate care își încep cariera și doresc să-și construiască o prezență solidă online și offline

Tineri în căutarea oportunităților profesionale – cei care se pregătesc să intre pe piața muncii și doresc să-și construiască o imagine solidă pentru a atrage oportunități profesionale

Ce primești?

 • 8 Materiale PDF și video + exerciții – câte 1 materila PDF, 1 video și 1 exercițiu primite în fiecare luni dimineață.
 • 4 Sesiuni live pe Zoom de câte 2 ore, pentru răspunsuri la întrebări și exerciții practice – 1 sesiune o dată la 2 săptămâni.
 • 24 exerciții de dezvoltare a încrederii în sine pentru a comunica public – cate 3 exerciții/săptămână, din care câte unul primit lunea, miercurea și vinerea.
 • 4 tehnici de gestionare a emoțiilor – câte 1/săptămână, primită în primele 4 săptămâni.
 • Acces la un grup WhatsApp exclusiv pentru membrii programului.
 • Structură pentru realizarea unui proiect de grup pe tema comunicării – primită în prima vineri din program.
 • Ghidaj pentru realizarea unui proiectul individual denumit Manualul meu de brand personal și strategia de comunicare a acestuia.
 • Suport, motivație și empowering pentru susținerea proiectului individual în cadrul grupului.

Cât timp e nevoie să aloc săptămânal pentru acest program?

Pentru a parcurge materialul video și a rezolva exercițiile ai nevoie de maximum 1 oră și 30 de minute, și pentru a participa la sesiunile live în care primești răspunsuri, pentru a exersa și a lucra la proiectul de grup și la cel individual, încă 1 oră și jumătate.

Ce se întâmplă dacă nu pot participa la întâlnirile online?

La întâlnirile live fiecare participant primește răspuns la întrebări, dar dacă programul nu îți permite să participi, vei primi înregistrarea acestora.

Cu cine voi lucra în echipă?

La momentul începerii programului, în funcție de numărul de participanți și folosind o metodă de distribuție aleatorie, vom stabili componența echipelor. Acestea vor avea între 3 sau 4 participanți.

Încă ai nelămuriri sau nu știi exact dacă ți se potrivește acest program?

Programează o întrevedere de 15 minute AICI!

2 plăți de

1.700 lei

O singură plată de

3.000 lei

Ce spun clienții despre mine

Laura Ion
Smart Moms

Într-o discuție de o oră, Dana a reușit să-mi transmită cu o claritate și structură extraordinară elementele esențiale ce țin de brand personal. O profesionistă cu voce caldă și prietenoasă în același timp?. Dana, îți mulțumesc tare mult pentru această întâlnire! 

  

Anca Ilea
Contessina Events

Interacțiunea cu Dana este mereu o bucurie și un “aha moment”, ea având răspunsuri la toate întrebările și transmițând acele răspunsuri simplu și cu căldură. Îți mulțumesc, Dana! Rezultatul colaborării noastre a fost chiar peste așteptări. 

Ioana Stănescu
Nani Nani Bebeluș

Beneficiile colaborării cu Dana trec dincolo de business. Chiar dacă inițial mergi la ea cu o problemă practică, în timpul discuției ajungi să vezi dincolo de aici și acum, să te repoziționezi tu față de ține în primul rând, ca apoi afacerea personală să beneficieze de energia și resursele noi pe care le găsești. Soluțiile practice sunt atât de “spot-on” încât simți aromă de succes în momentul în care le auzi. Aceeași senzație ca la cafeaua de dimineață 🙂 

Mulțumesc, Dana! 

Mihaela Drilea
Alo Mama 24

Pe Dana o cunosc de mulți ani… ne leagă o relație de prietenie 🙂 Dar din punct de vedere profesional colaborăm de câteva luni și pot spune că “DA”, Dana știe foarte bine cum să ajute afacerile la început de drum (cum este în cazul nostru) și nu numai. Dana este atentă la cele mai mici detalii care definesc imaginea, este receptivă la nevoile noastre, ne ajută să trasmitem un mesaj de impact, ne ajută să ajutăm cât mai multe mame și bebeluși, familii la început de drum. 

Mulțumim Lupșa Dana!  

Echipa Alomama CentrulBrasov 

Anda-Dorina Talabă
Alo Mama 24

Când am decis să fac o schimbare în viața mea am constatat că nu am cu cine să împărtășesc dorința și grijile pe care mi le făceam în legătură cu asta. Dana Lupșa a înțeles în primul rând asta ca persoană, apoi a făcut posibilă întâlnirea mea cu alte femei în aceeași situație. M-am simțit câștigată după fiecare experiență organizată de ea. Iar seminariile ei la care am participat sunt valoroase din toate punctele de vedere. Dana vorbește o limbă universală pentru a transmite cunoștințe specializate. Citește repede omul și afacerea și cu siguranță beneficiez de observațiile ei.

Alexandra Condur
Alexa Events

 Recomand cu drag pe Dana! Este un om minunat ce este dispus oricând să îți sară în ajutor. Mulțumesc Dana pentru susținere!  

Lidia Bădilă
Realizator Europa FM

De-a lungul unei vieți cunoști mulți oameni și trăiești multe experiențe. Puține însă, te transformă. Întâlnirea cu Dana Lupșa a însemnat un punct de cotitură pentru mine și am simțit că e un om cu care pot construi. Dana știe să aducă împreună oameni deschiși, diferiți, care însă au un scop comun foarte puternic – vor să se dezvolte și în același timp să transmită mai departe principii aplicabile atât în viața personală cât și în cea profesională. Îi apreciez enorm valoarea și o respect deoarece inspiră oamenii cu care intră în contact și îi încurajează să își valorifice întreg potențialul. E o onoare să colaborăm la realizarea proiectelor care ajută mamele antreprenor și va fi mereu o plăcere să împărtășim idei și dacă e nevoie…să mutăm munți împreună.