fbpx

Te întrebi cum poți să devii un profesionist memorabil?

Vrei un job mai potrivit sau mai bine plătit? Ești freelancer la început de drum? Sau pur și simplu vrei să devii cunoscută?
Atunci acest workshop este pentru tine!

 

Marea mea pasiune, cea care îmi oferă ocazia de a vedea lumina de pe fețele participanților atunci când au momente de „Aha!” în timpul cursurilor mele, este aceea de a preda și mă simt norocoasă că am descoperit-o.

De mai bine de 16 ani predau discipline din sfera managementului la Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor iar din îmbinarea acestei experiențe cu cea din zona de branding și PR am conceput acest workshop, special pentru tine.

De ce să alegi workshop-ul “Cum să devii un profesionist memorabil?”

Pentru tine și imaginea ta, pentru felul în care vei fi văzută după ce vei aplica ceea ce înveți și pentru atmosfera magică pe care o creăm împreună.

Vei transmite încredere, vei fi recunoscută ca specialist, vei fi mai cunoscută, vei avea o imagine profesionistă, te vei “vinde” mai bine și vei deveni memorabilă pentru categoriile de public vizate.

Despre ce vom discuta la workshop?

În timpul celor șase ore de curs vom atinge următoarele puncte reprezentative pentru un brand personal bine definit:

  • Analiza personală – valori, motivație, public(uri) țintă;
  • Construcție de brand și diferențiere – cum poți și cu ce îți propui să fii diferită de ceilalți care fac ceea ce faci și tu;
  • Poziționare/Nișare – care este esența brandului tău;
  • Arhetipul tău de brand personal;
  • Alegerea mixului de comunicare personală – unde (te) comunici;
  • Tipuri de imagine: publică, socială, dezirabilă, reală;
  • Mesaje, tonul vocii, culori în comunicarea brandului online, offline.

Când are loc workshop-ul?


Experiența mi-a demonstrat că energia grupului este un mare plus în cadrul acestor cursuri, prin urmare, workshop-ul va avea loc în momentul în care se creează un grup de minim 10 persoane.

Dacă simți că acest workshop este pentru tine, te invit să îți exprimi interesul folosind butonul de mai jos. Odată ce se va forma grupul, vom stabili detaliile organizatorice.

Care este investiția ta?

Costul acestui workshop este de 350 de lei iar ca bonus în urma participării vei primi acces la un grup exclusivist de Facebook unde îți voi răspunde cu drag la întrebări și vei avea ocazia de a interacționa și cu celelalte participante.

Ce spun clienții despre mine

Laura Ion
Smart Moms

Într-o discuție de o oră, Dana a reușit să-mi transmită cu o claritate și structură extraordinară elementele esențiale ce țin de brand personal. O profesionistă cu voce caldă și prietenoasă în același timp😀. Dana, îți mulțumesc tare mult pentru această întâlnire! 

  

Anca Ilea
Contessina Events

Interacțiunea cu Dana este mereu o bucurie și un “aha moment”, ea având răspunsuri la toate întrebările și transmițând acele răspunsuri simplu și cu căldură. Îți mulțumesc, Dana! Rezultatul colaborării noastre a fost chiar peste așteptări. 

Ioana Stănescu
Nani Nani Bebeluș

Beneficiile colaborării cu Dana trec dincolo de business. Chiar dacă inițial mergi la ea cu o problemă practică, în timpul discuției ajungi să vezi dincolo de aici și acum, să te repoziționezi tu față de ține în primul rând, ca apoi afacerea personală să beneficieze de energia și resursele noi pe care le găsești. Soluțiile practice sunt atât de “spot-on” încât simți aromă de succes în momentul în care le auzi. Aceeași senzație ca la cafeaua de dimineață 🙂 

Mulțumesc, Dana! 

Mihaela Drilea
Alo Mama 24

Pe Dana o cunosc de mulți ani… ne leagă o relație de prietenie 🙂 Dar din punct de vedere profesional colaborăm de câteva luni și pot spune că “DA”, Dana știe foarte bine cum să ajute afacerile la început de drum (cum este în cazul nostru) și nu numai. Dana este atentă la cele mai mici detalii care definesc imaginea, este receptivă la nevoile noastre, ne ajută să trasmitem un mesaj de impact, ne ajută să ajutăm cât mai multe mame și bebeluși, familii la început de drum. 

Mulțumim Lupșa Dana!  

Echipa Alomama CentrulBrasov 

Anda-Dorina Talabă
Alo Mama 24

Când am decis să fac o schimbare în viața mea am constatat că nu am cu cine să împărtășesc dorința și grijile pe care mi le făceam în legătură cu asta. Dana Lupșa a înțeles în primul rând asta ca persoană, apoi a făcut posibilă întâlnirea mea cu alte femei în aceeași situație. M-am simțit câștigată după fiecare experiență organizată de ea. Iar seminariile ei la care am participat sunt valoroase din toate punctele de vedere. Dana vorbește o limbă universală pentru a transmite cunoștințe specializate. Citește repede omul și afacerea și cu siguranță beneficiez de observațiile ei.

Alexandra Condur
Alexa Events

 Recomand cu drag pe Dana! Este un om minunat ce este dispus oricând să îți sară în ajutor. Mulțumesc Dana pentru susținere!  

Lidia Bădilă
Realizator Europa FM

De-a lungul unei vieți cunoști mulți oameni și trăiești multe experiențe. Puține însă, te transformă. Întâlnirea cu Dana Lupșa a însemnat un punct de cotitură pentru mine și am simțit că e un om cu care pot construi. Dana știe să aducă împreună oameni deschiși, diferiți, care însă au un scop comun foarte puternic – vor să se dezvolte și în același timp să transmită mai departe principii aplicabile atât în viața personală cât și în cea profesională. Îi apreciez enorm valoarea și o respect deoarece inspiră oamenii cu care intră în contact și îi încurajează să își valorifice întreg potențialul. E o onoare să colaborăm la realizarea proiectelor care ajută mamele antreprenor și va fi mereu o plăcere să împărtășim idei și dacă e nevoie…să mutăm munți împreună.