fbpx

Ai ajuns la primul curs video de construcție de brand personal din Brașov!

Bine ai venit!

Dacă vrei să îți construiești un brand personal, să devii memorabilă, apreciată și să transmiți încredere clienților sau celor apropiați, poți face asta în ritmul propriu și în liniștea casei tale.

Pachetul de cursuri online DIY (Do It Yourself) vine cu 9 module video care te ghidează în drumul tău spre o imagine autentică, de succes.

Cum funcționează?

  • Te înscrii la curs.
  • Primești acces pe viață la platforma de cursuri online.
  • Beneficiezi de resurse gratuite.
  • Urmărești cursurile când și de unde vrei.
  • Ai parte de discuții și susținere într-un grup exclusivist de Facebook.
  • Te bucuri de imaginea autentică pe care ți-o construiești.
Te-ai săturat să le explici constant celor din jur cine ești și cu ce te ocupi?
Simți că poți mai mult, însă nu ai timp să participi la cursuri?
Vrei să îți creezi un brand personal care să transmită exact ceea ce îți dorești și să fie apreciat la adevărata sa valoare?

Cred cu tărie că suntem unice și irepetabile, iar pasiunea pentru ceea ce facem ne poate scoate cu ușurință din anonimat.

Conforma statisticilor ONRC cele mai multe firme aflate în insolvență în perioada 2010-2018 sunt din categoria microîntreprinderilor (94%), urmate de firmele mici (4,5%), însemnând că există fonduri bănești suficiente, ceea ce derivă din lipsa clienților.

Într-o economie dinamică, cu o competiție acerbă, a fi recunoscută ca profesionist în domeniul tău de activitate îți aduce clienți și implicit profit. Uneori poate fi dificil să transmiți exact ceea ce îți dorești și să fii văzută așa cum meriți, știu asta.

Tocmai pentru că înțeleg și rezonez foarte bine cu ceea ce simt femeile care fac lucruri din pasiune, mi-am asumat misiunea de a le ajuta să scoată la suprafață cele mai bune variante ale lor și a le face cunoscute, prin intermediul unui brand personal puternic și autentic.

”Brandingul presupune angajament, angajament pentru o reinventare continuă, atingând corzile sensibile ale oamenilor pentru a le genera emoții, angajament pentru imaginație.” – Sir Richard Branson

De ce să nu iți iei și tu acest angajament prin urmarea cursurilor online de brand personal?

Ce primești?

Fișe de lucru pentru a descoperi punctele tari, punctele slabe, valorile, misiunea și viziunea brand-ului tău.

Bazele unui brand sunt foarte importante iar prin analiză vom identifica toate punctele cheie de la care să începem construcția de brand.

Propuneri de culori, ton al vocii, personalitate.

Tot ceea ce transmite un brand e ideal să fie coerent și consecvent, de aceea vom acorda o atenție specială și personalității din spatele brand-ului, felului în care brand-ul se adresează clienților și culorilor care îl reprezintă.

Fișă pentru descrierea publicului țintă.

Unul dintre primii pași în procesul de vânzare este o foarte bună cunoaștere a publicului țintă. Odată ce ajungem să ne cunoaștem clientul, să știm cine este, cu ce se ocupă, unde îl găsim, vânzarea propriu-zisă va fi mult mai ușoară.

Instrumente folosite de agenții cunoscute de branding.

Din fericire, există o multitudine de instrumente care ne ajută în conturarea unui brand de succes, iar eu ți le voi pune la dispoziție pe ce le mai bune și potrivite pentru tine.

Listă de resurse gratuite și access la un grup exclusivist de Facebook.

Principala resursă pe care o pun la dispoziția ta este experiența mea, iar asta vine la pachet cu resursele pe care le-am descoperit de-a lungul activității mele. Există și resurse utile și gratuite, da! Grupul de Facebook care vine și el la pachet, aduce informații utile, discuții interesante și multă susținere din partea mea.

Exerciții și exemple clare.

Știm cu toții că cel mai sigur mod de sedimentare a unor noi cunoștințe este exercițiul. Exercițiile propuse vor viza exact nevoile tale și ne vom asigura că știi mereu exact ceea ce ai de făcut.

Care e investiția ta?

Investiția ta principală constă în timpul petrecut pentru parcurgerea celor 9 module video și a exercițiilor.

E important să ai ocazia de a pune în practică ceea ce îți voi explica pe parcursul modulelor pentru a ajunge la rezultatul pe care ți-l dorești – transformarea imaginii tale și obținerea unui brand personal care te reprezintă în totalitate.

Recomandarea mea este să parcurgi câte un modul pe săptămână și să lași informația să se așeze înainte de a merge mai departe.

Investiția ta din punct de vedere financiar este de 400 de lei pentru toate cele 9 module. Primești de asemenea BONUS cartea BeBranded sau cum să devii un profesionist memorabil.

Misiunea mea este să aduc claritate în haosul universului feminin antreprenorial. Fac asta prin a motiva, a prezenta propriul adevăr, prin a învăța tot ce știu femeile care fac afaceri sau își doresc să facă afaceri din pasiune.

Cred cu tărie în tot ce împărtășesc, aplic tot ce împărtășesc. Cred în combinarea noțiunilor practice privind afacerile cu instrumente spirituale pentru a crește un brand personal sau corporate memorabil și unic.

Dacă vrei să transformi o pasiune într-un brand diferit, unic, memorabil și credibil, dacă simți că rezonăm, îți sunt alături.

”Brandul personal este ceea ce se spune despre tine atunci când nu ești în cameră.” – Chris Ducker

Care sunt beneficiile tale?

Vei fi mai cunoscută.Te asigur!

Da, despre tine e vorba, TU vei fi mai cunoscută. 80% dintre femeile cu care am lucrat până acum consideră că ele nu merită să fie vizibile, iar pentru asta, afacerile lor au de suferit. Programul este gândit astfel încât să îți transforme imaginea și să te facă mai vizibilă.

Vei ști să alegi canalele potrivite pentru promovare.

Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, Snapchat, LinkedIn, Email. Știu că uneori e copleșitor să ai atât de multe opțiuni și să alegi platformele pe care ai posibilitatea de a te promova. Vei afla care sunt canalele potrivite pentru tine și afacerea ta.

Va fi clar care este menirea ta.

Toți visăm să ne găsim menirea. Chiar toți. Totuși unele persoane așteaptă toată viața să afle care este scopul lor în viață și nu reușesc niciodată. Vei obține uneltele de care ai nevoie pentru a afla care este menirea ta și ce ai de făcut în acest sens.

Vei avea un plan de acțiune.

Uneori ne pierdem în detalii și uităm să revenim la obiectivul principal. Vei avea parte de un plan structurat pe nevoile tale pe care să îl urmezi și la care să poți reveni cu încredere în orice moment al călătoriei noastre împreună.

Vei clarifica promisiunea ta de brand și cui se adresează ea.

E important să știi care este publicul tău țintă și care este cea mai mare și frumoasă promisiune pe care o poți face clienților tăi. Vom contura împreună clientul tău ideal, avatarul și vom identifica ceea ce ai tu de oferit mai prețios.

Vei afla care este imaginea pe care o au cunoscuții și media despre tine.

E surprinzător uneori să aflăm cum ne văd alții și care e imaginea pe care am reușit să ne-o creăm. Vei descoperi ce reușești să transmiți și ce impact are imaginea ta în mass media.