fbpx

Brand Alchemy by You & Me

DSC_7251_pp
Un brand personal înseamnă cultivarea percepției corecte despre propria persoană, mai exact să reușești să creezi și să transmiți o imagine autentică, imaginea ta.

 

Sunt Dana Lupșa și dacă ai ajuns aici, cu siguranță brandul meu personal a transmis mesajul corect, către persoana potrivită.

Rolul meu este să te ghidez și pe tine în călătoria către un brand personal care să te reprezinte în totalitate, fie că ești freelancer, antreprenor cu experiență sau la început de drum, fie că ești angajată, în căutarea unui job mai potrivit sau mai bine plătit, fie că vrei efectiv să devii mai cunoscută.

Cum putem lucra împreună în acest fel?

Consultanța individuală este varianta de a lucra, tu și cu mine, unu la unu, în definirea sau transformarea brandului tău personal.

Ce îți aduce consultanța individuală?

Vom avea parte de întâlniri față în față sau virtuale în care să descoperim în primul rând care este percepția actuală a celorlalți despre tine și brandul tău.

Vei avea la dispoziție instrumentele de branding potrivite pentru tine care să ne ajute să identificăm punctele cheie prin care putem construi acest brand.

Viziune, misiune, valori, puncte tari, stil, ton al vocii, culori recomandate, brand value proposition, cerc al mărcii, hartă perceptuală, profil al clienților, preț, distribuție, promovare, plan de marketing, obiective – termeni care nu doar că vor avea sens pentru tine, în urma colaborării noastre, ci vei beneficia de toate aceste elemente atât de necesare în crearea unui brand puternic.

De ce ai alege să lucrăm împreună?
  • Pentru că lucrez doar cu femei care își doresc să facă totul din pasiune, așa ca tine.
  • Pentru că mi-am construit propriul brand personal cât și brandul asociației Happy Moms de la zero, iar acum am ajuns să activăm în 6 dintre cele mai mari orașe din țară.
  • Pentru că am o experiență de peste 15 ani în management și sunt specialist în PR și campanii de imagine.
  • Pentru că sunt preocupată de latura spirituală a vieții și practic legea atracției cu succes.
  • Pentru că îmi doresc să te motivez și ghidez spre a deveni cea mai bună versiune a ta.

Timpul nostru este prețios, prin urmare te aștept să ne cunoaștem și să lucrăm împreună cât mai curând!

Care este investiția ta?

Cele 6 ore de consultanță 1 la 1 vor aduce cu sine încă cel puțin 4 ore de exerciții pe care le vei realiza individual. Analiza efectuată în urma acestor ore de lucru și studiu va duce la construcția acelui brand personal la care visezi.
Din punct de vedere financiar, investiția este de 3500 de lei.

CE SPUN CLIENȚII DESPRE MINE

Anca Ilea
Contessina Events

Interacțiunea cu Dana este mereu o bucurie și un “aha moment”, ea având răspunsuri la toate întrebările și transmițând acele răspunsuri simplu și cu căldură. Îți mulțumesc, Dana! Rezultatul colaborării noastre a fost chiar peste așteptări!

Anda Talabă
Alo24 Mama

Când am decis să fac o schimbare în viața mea am constatat că nu am cu cine să împărtășesc dorința și grijile pe care mi le făceam în legătură cu asta. Dana Lupșa a înțeles în primul rând asta ca persoană, apoi a făcut posibilă întâlnirea mea cu alte femei în aceeași situație. M-am simțit câștigată după fiecare experiență organizată de ea. Iar seminariile ei la care am participat sunt valoroase din toate punctele de vedere. Dana vorbește o limbă universală pentru a transmite cunoștințe specializate. Citește foarte repede omul și afacerea și cu siguranță beneficiezi de observațiile ei.

Ioana Stănescu
Consultant somnul bebelușilor Nani nani

Beneficiile colaborării cu Dana trec dincolo de business. Chiar dacă inițial mergi la ea cu o problemă practică, în timpul discuției ajungi să vezi dincolo de aici și acum, să te repoziționezi tu față de tine în primul rând, ca apoi afacerea personală să beneficieze de energia și resursele noi pe care le găsești.

Soluțiile practice sunt atât de “spot-on” încât simți aroma de succes în momentul în care le auzi. Aceeași senzație ca la cafeaua de dimineață.

Mulțumesc, Dana!

Lidia Bădilă
Realizator Europa FM

De-a lungul unei vieţi cunoşti mulţi oameni şi trăieşti multe experienţe. Puţine însă, te transformă. Întâlnirea cu Dana Lupşa a însemnat un punct de cotitură pentru mine şi am simţit că e un om cu care pot construi.Dana ştie să aducă împreună oameni deschişi, diferiţi, care însă au un scop comun foarte puternic – vor să se dezvolte şi în acelaşi timp să transmită mai departe principii aplicabile atât în viaţă personală cât şi în cea profesională. Îi apreciez enorm valoarea şi o respect deoarece inspiră oamenii cu care intră în contact şi îi încurajează să îşi valorifice întreg potenţialul. E o onoare să colaborăm la realizarea proiectelor care ajută mamele antreprenor şi va fi mereu o placere să împărtăşim idei şi dacă e nevoie…să mutăm munţi împreună.

Ioana Andrievici
Negociator, Trainer în negociere, Autor

Vorbesc mult în public și am apariții publice frecvente. Întotdeauna am fost conștientă de importanța brandingului, știam teoretic că este esențial să am o imagine unitară cu tot ceea ce transmit, inlusiv un mesaj autentic și bine integrat în această imagine. Nu mi-a fost niciodată clar însă de unde să încep și ce mă reprezintă pe mine cu adevărat. După ce am urmat programul Danei Lupsa ”Fii propriul tău PR” am găsit cheia: programul Danei m-a ajutat ca într-un mod simplu, punctual și exact croit pe stilul meu să-mi definesc într-un mod autentic brandul meu personal. Recomand programul tuturor celor care vor să înceapă în afacerea lor cu începutul: un brand personal autentic.

Consultanță 1 la 1