fbpx

Construcție brand personal – consultanță 1 la 1

Un brand personal înseamnă cultivarea percepției corecte despre propria persoană, mai exact să reușești să creezi și să transmiți o imagine autentică, imaginea ta.

 

Sunt Dana Lupșa și dacă ai ajuns aici, cu siguranță brandul meu personal a transmis mesajul corect.

Rolul meu este să te ghidez și pe tine în călătoria către un brand personal care să te reprezinte în totalitate, fie că ești freelancer, antreprenor cu experiență sau la început de drum, fie că ești angajat, în căutarea unui job mai potrivit sau mai bine plătit, fie că vrei efectiv să devii mai cunoscut.

Cum putem lucra împreună în acest fel?

Consultanța individuală este varianta de a lucra unu la unu pentru definirea sau transformarea brandului tău personal.

Ce îți aduce consultanța individuală?

Vom avea parte de întâlniri offline sau online, în care să descoperim în primul rând care este percepția actuală a celorlalți despre tine și brandul tău.

Vei avea la dispoziție instrumentele de branding potrivite care ne ajute să identificăm punctele cheie prin care putem construi un brand unic și memorabil.

Viziune, misiune, valori, puncte tari, stil, ton al vocii, culori recomandate, brand value proposition, cerc al mărcii, hartă perceptuală, profil al clienților, preț, distribuție, promovare, plan de marketing, obiective – sunt termeni care nu doar că vor avea sens pentru tine în urma colaborării noastre, ci pe care le voi folosi concret în crearea brandului tău puternic.

De ce ai alege să lucrăm împreună?
  • Pentru că lucrez cu oameni care fac totul din pasiune, așa ca tine.
  • Pentru că mi-am construit propriul brand personal cât și brandul asociației Happy Moms de la zero, deci pot face asta și pentru tine.
  • Pentru că am o experiență de peste 10 ani în comunicare și branding, deci experiență cu tot felul de provocări și situații unice.
  • Pentru că îmi doresc să te motivez și ghidez spre a deveni cea mai bună versiune a ta.

Timpul este o resursă foarte prețioasă, prin urmare te aștept să ne cunoaștem și să lucrăm împreună cât mai curând!

Care este investiția ta?

6 ore de consultanță 1 la 1 vor și 4 ore de exerciții pe care le vei rezolva individual, apoi vei primi feedback din partea mea.
Dacă simți că este momentul și sunt persoana potrivită, hai să lucrăm împreună!
Costul este de 700EUR.

CE SPUN CLIENȚII DESPRE MINE

Anca Ilea
Contessina Events

Interacțiunea cu Dana este mereu o bucurie și un “aha moment”, ea având răspunsuri la toate întrebările și transmițând acele răspunsuri simplu și cu căldură. Îți mulțumesc, Dana! Rezultatul colaborării noastre a fost chiar peste așteptări!

Anda Talabă
Alo24 Mama

Când am decis să fac o schimbare în viața mea am constatat că nu am cu cine să împărtășesc dorința și grijile pe care mi le făceam în legătură cu asta. Dana Lupșa a înțeles în primul rând asta ca persoană, apoi a făcut posibilă întâlnirea mea cu alte femei în aceeași situație. M-am simțit câștigată după fiecare experiență organizată de ea. Iar seminariile ei la care am participat sunt valoroase din toate punctele de vedere. Dana vorbește o limbă universală pentru a transmite cunoștințe specializate. Citește foarte repede omul și afacerea și cu siguranță beneficiezi de observațiile ei.

Ioana Stănescu
Consultant somnul bebelușilor Nani nani

Beneficiile colaborării cu Dana trec dincolo de business. Chiar dacă inițial mergi la ea cu o problemă practică, în timpul discuției ajungi să vezi dincolo de aici și acum, să te repoziționezi tu față de tine în primul rând, ca apoi afacerea personală să beneficieze de energia și resursele noi pe care le găsești.

Soluțiile practice sunt atât de “spot-on” încât simți aroma de succes în momentul în care le auzi. Aceeași senzație ca la cafeaua de dimineață.

Mulțumesc, Dana!

Lidia Bădilă
Realizator Europa FM

De-a lungul unei vieţi cunoşti mulţi oameni şi trăieşti multe experienţe. Puţine însă, te transformă. Întâlnirea cu Dana Lupşa a însemnat un punct de cotitură pentru mine şi am simţit că e un om cu care pot construi.Dana ştie să aducă împreună oameni deschişi, diferiţi, care însă au un scop comun foarte puternic – vor să se dezvolte şi în acelaşi timp să transmită mai departe principii aplicabile atât în viaţă personală cât şi în cea profesională. Îi apreciez enorm valoarea şi o respect deoarece inspiră oamenii cu care intră în contact şi îi încurajează să îşi valorifice întreg potenţialul. E o onoare să colaborăm la realizarea proiectelor care ajută mamele antreprenor şi va fi mereu o placere să împărtăşim idei şi dacă e nevoie…să mutăm munţi împreună.

Ioana Andrievici
Negociator, Trainer în negociere, Autor

Vorbesc mult în public și am apariții publice frecvente. Întotdeauna am fost conștientă de importanța brandingului, știam teoretic că este esențial să am o imagine unitară cu tot ceea ce transmit, inlusiv un mesaj autentic și bine integrat în această imagine. Nu mi-a fost niciodată clar însă de unde să încep și ce mă reprezintă pe mine cu adevărat. După ce am urmat programul Danei Lupsa ”Fii propriul tău PR” am găsit cheia: programul Danei m-a ajutat ca într-un mod simplu, punctual și exact croit pe stilul meu să-mi definesc într-un mod autentic brandul meu personal. Recomand programul tuturor celor care vor să înceapă în afacerea lor cu începutul: un brand personal autentic.

Consultanță 1 la 1