fbpx

CE TE FACE UNICĂ ȘI IREPETABILĂ?

Este demonstrat că din punct de vedere genetic fiecare om este unic ceea ce înseamnă că și tu, draga mea, ai acel ceva care te face unică!
Află formula magică pentru a deveni cunoscută fiind tu însăți, alegând primul serviciu de brand personal din Brașov.
Fii memorabilă, recunoscută în domeniul tău și cu atitudinea unei învingătoare!

EȘTI FREELANCER ȘI VREI SĂ FII RECUNOSCUTĂ ÎN DOMENIUL TĂU DE ACTIVITATE?

ÎȚI LIPSEȘTE TIMPUL PENTRU A CONSTRUI O IMAGINE MEMORABILĂ?

Conform studiilor, 52% dintre antreprenori pierd vânzări din cauza informațiilor pe care clienții le găsesc (sau a celor pe care nu le găsesc) online.

Brandul tău personal există, fie că ai lucrat conștient la crearea lui sau nu și e doar la un click distanță de clienții tăi.

Acum e momentul să devii tu naratoarea poveștii tale și să transmiți exact ceea ce dorești către audiența ta.

În economia actuală este foarte important să ai un brand personal puternic. Acesta îți aduce clienți noi, crește loialitatea celor existenți, transformându-i în adevărați ambasadori de brand.

PACHETUL BRAND ALCHEMY ÎȚI ADUCE LA UN LOC O ECHIPĂ DE PROFESIONIȘTI CARE LUCREAZĂ ÎMPREUNĂ CU MINE LA DEFINIREA BRANDULUI TĂU PERSONAL UNIC, AUTENTIC ȘI PUTERNIC.
Este pentru tine dacă…

Simți, trup și suflet că a venit momentul pentru a trece la un alt nivel și a ajunge la publicul tău ideal, prin mesajul tău autentic.

Vrei să atragi clienții ideali, să ajungi la un alt nivel al veniturilor, să îți crești comunitatea și să îți aliniezi brandul la aceste obiective.

Ai nevoie să ajungi la cât mai multă lume, să îți îndeplinești misiunea și să ajuți. E o nevoie reală și o dorință puternică.

Ești în căutarea strategiei de brand potrivită pentru tine, astfel încât, cei care au nevoie de tine să te poată găsi ușor. E momentul ca totul să devină ușor.

Simți că acum e momentul tău: să crești, să nu mai fie doar o joacă, să fii unică prin ceea ce oferi și publicul tău țintă să cumpere de la tine.

Vrei să începi o transformare a imaginii tale și ai nevoie de ghidare și suport.

Ești de neoprit!

Money back guarantee

Cred cu tărie că Brand Alchemy are puterea de a transforma, iar pentru tine, transformarea va însemna o imagine mai vizibilă, pornind chiar de la esența ta, fiind tu însăți în continuare. Dacă după primele două săptămâni simți că acest program nu este 100% pentru tine, acum, îți ofer oportunitatea de a primi banii înapoi.

Ce înveți în programul Brand Alchemy?
 • Cum să îți descoperi eul autentic, pornind de la valori, viziune, misiune, puncte tari și imagine dezirabilă.
 • Cum poți realiza un plan al carierei care conține inclusiv soluții pentru acoperirea punctelor slabe.
 • Care e imaginea ta reală și actuală, așa cum o văd cei apropiați, clienții și mass media.
 • Care este arhetipul tău de brand, inclusiv ce culori sunt recomandate, care este tonul vocii care e bine să fie folosit și personalitatea brandului.
 • Ce promiți și cui, mai precis, care este publicul tău țintă și care e cea mai mare promisiune pe care poți să i-o faci.
 • Cum promiți – ce canale de comunicare folosești și cum îți creezi un elevator pitch.
Cum facem transformarea brandului tău?

Așa cum am mai spus – e ca și cum ai avea la dispoziția propriul brand developer, experiența marilor companii și o campioană a motivării într-un mix conceput special pentru tine.

Echipa mea magică vine cu servicii complementare menite să te ajute în transformarea completă a brandului tău.

Ce îți oferă Brand Alchemy?

Pachetul de bază Brand Alchemy presupune să lucrezi direct cu mine pentru a obține tot ceea ce ai nevoie în definirea unui brand:

 • Fișe de lucru pentru a descoperi punctele tari, punctele slabe, valorile, misiunea și viziunea brand-ului tău.
 • Bazele unui brand sunt foarte importante iar prin analiză vom identifica toate punctele cheie de la care să începem construcția de brand.
 • Propuneri de culori, ton al vocii, personalitate.
 • Tot ceea ce transmite un brand e ideal să fie coerent și consecvent, de aceea vom acorda o atenție specială și personalității din spatele brand-ului, felului în care brand-ul se adresează clienților și culorilor care îl reprezintă.
 • Unul dintre primii pași în procesul de vânzare este o foarte bună cunoaștere a publicului țintă. Odată ce ajungem să ne cunoaștem clientul, să știm cine este, cu ce se ocupă, unde îl găsim, vânzarea propriu-zisă va fi mult mai ușoară.
 • Fișă pentru descrierea publicului țintă.
 • Instrumente folosite de agenții cunoscute de branding.
 • Din fericire, există o multitudine de instrumente care ne ajută în conturarea unui brand de succes, iar eu ți le voi pune la dispoziție pe cele mai bune și potrivite pentru tine.
 • Listă de resurse gratuite.
 • Principala resursă pe care o pun la dispoziția ta este experiența mea, iar asta vine la pachet cu resursele pe care le-am descoperit de-a lungul activității mele. Există și resurse utile și gratuite, da!
 • Exerciții și exemple clare.
 • Știm cu toții că cel mai sigur mod de sedimentare a unor noi cunoștințe este exercițiul. Exercițiile propuse vor viza exact nevoile tale și ne vom asigura că știi mereu exact ceea ce ai de făcut.
Știu că una din cele mai valoroase resurse ale tale este timpul și tocmai din acest motiv te voi ajuta să ajungi cu ușurință la oamenii cu care lucrez eu pentru a adăuga la ceea ce vom defini împreună și  serviciile de care ai nevoie.

Poți alege unul sau mai multe servicii din lista de mai jos sau le poți alege pe toate, pentru o transformare magică a brandului tău personal:

 • Fotografie
 • Clip de prezentare
 • Consultanță vestimentară
 • Copy și content writing
 • Strategie de marketing online
 • Grafică
 • Website
 • Social media management
 • Community management
 • Grup exclusivist de dezvoltare personală

Fiecare dintre aceste servicii aduce plus de valoare brandului tău și conturează imaginea unică, autentică și puternică pe care o meriți!

Care este investiția ta?

Pachetul de bază Brand Alchemy aduce brandului tău definirea sau transformarea în tot ceea ce privește valori, misiune, viziune, puncte tari, stil, ton al vocii, culori recomandate, brand value proposition, cercul mărcii, harta perceptuală, profilul clienților, prețul, distribuția, promovarea, planul de marketing, obiective.

Tot ce ai tu de făcut este să răspunzi chestionarelor pe care ți le voi trimite și eu îți voi oferi toate acestea și consultanță timp de o lună.

Prețul standard pentru obținerea tuturor acestor resurse este 3500 de lei însă am pentru că am gândit pachetul Brand Alchemy special pentru femeile care fac lucruri din pasiune, așa ca tine, beneficiezi de pachetul la prețul de doar 2900 de lei cu ocazia lansării, până la data de 19.08.2019.

În plus, ai posibilitatea de a achita în mai multe tranșe pe parcursul desfășurării programului.

Serviciile suplimentare oferite de echipa mea magică vin și ele cu reduceri speciale pentru tine, dacă le achiziționezi împreună cu pachetul Brand Alchemy:
Serviciu
Fotografii
Clip de prezentare
Grafică (logo inclus)
Copy/Content Writing
Strategie marketing online
Consultanță vestimentară
Website (fără mentenanță)
Social Media Management
Community Management
Grup Exclusivist de Dezvoltare Personală
Preț cu pachetul BA
450 de lei
1000 de lei
2500 de lei
75 de lei/1000 de cuvinte
1500 de lei
2500 de lei
3000 de lei
1000 de lei
1000 de lei
5500 de lei
Preț standard
600 de lei
1350 de lei
3350 de lei
100 de lei/1000 de cuvinte
2000 de lei
3350 de lei
4000 de lei
1350 de lei
1350 de lei
7350 de lei
Vei avea ocazia de a lucra cu aceiași oameni talentați cu care lucrez și eu zi de zi pentru afacerea mea și în plus, beneficiezi de reduceri la serviciile pe care ei le oferă, atunci când le achiziționezi împreună cu pachetul Brand Alchemy. Ce îți poți dori mai mult?
DSC_7228_pp
De ce ai alege să lucrezi împreună cu mine și echipa mea magică?

 

Rezultatele pe care le-am obținut pentru mine aplicând ceea ce vom face împreună și lucrând cu toți acești oameni vorbesc de la sine.

 • În anul 2008 am obținut doctoratul în management și predau în cadrul Universității Transilvania de mai bine de 15 ani.
 • În 2013 am înființat Asociația Happy Moms care activează acum în cele mai mari orașe ale țării și se extinde în continuare, la cerere.
 • Am coordonat două cărți: Trăiri Nespuse – 12 femei cunoscute au acceptat să pună în cuvinte povești despre ele care nu mai fuseseră făcute publice până atunci, iar drepturile de autor au mers către asociația Happy Moms; Aventurile lui Mimi – carte de educație financiară pentru toată familia care susține proiectul îndrăzneț de a duce educația financiară prin teatru în școlile din România.
Din portofoliul de PR mă bucur că am avut ocazia de a fi implicată în:

 

 • campania “Comunitatea CCIBV” concepută și implementată pentru Camera de Comerț și Industrie din Brașov în 2014;
 • campania “Creștem afaceri” concepută si implementată pentru asociația Happy Moms, nominalizată la PR Award 2016;
 • organizarea Raw Generation Expo 2016 Brașov – Ligia Pop, ca partener;
 • organizarea a 5 conferințe motivaționale cu peste 100 participante/ediție, participare ca speaker: Gianina Corondan, Mihaela Tatu, Rona Hartner și alte femei cunoscute în media;
 • redactarea revistei Capital, ca și contribuitor.
Alte realizări frumoase:

 

 • nominalizare Gala Femeia anului 2016 Revista Avantaje.
 • am fost speaker la TEDxBrasovWomen și 11even Events Fagaras;
 • am fost speaker la conferința Dialoguri despre putere organizată de publicația Business Woman – 2016;
 • premiu Global Woman Award România – secțiunea Inspirațional – 2019.

S-a scris despre mine în…

Revista Cariere

Copiii au venit în viaţa mea după șapte ani în care mi-am construit drumul către cariera de profesor universitar, unde mă aflu în postura de lector. Ca angajat am bifat, cred, toată gama de emoţii, de la cine mă va înlocui din moment ce eu ştiu atât de bine ce am de predat până la ce vor face studenţii fără mine.

Revista Avantaje

Dana Lupșa este lector. univ. dr. La Facultatea de Stiințe economice și administrarea afacerilor, Universitatea Transilvania din Brașov, Președinta Asociației Happy Moms și Business Developer for Business Moms. […] Pentru toată această activitate, ea a fost nominalizată pentru premiul ‘Femeia anului 2016’, la categoria ‘Apărarea și Promovarea Drepturilor Femeii’.

Realitatea Brasov

„Cum le explic acum copiilor lacrimile de bucurie? Mi se pare incredibil ce se întâmplă!” Așa sună reacția la cald a Danei Lupșa la primirea veștii legată de nominalizarea la premiile Global Woman Award ce vor fi decernate la Londra în luna iulie…

Am apărut la TV:

Neața cu Răzvan și Dani - Antena 1

Educație financiară în rândul copiilor este extrem de importantă.

Cu ajutorul teatrului și poveștilor le putem explica tot ce ține de bani.

Mix Actual cu Onelia Pescaru - Mix TV

Educația financiară începe la vârsta grădiniței, așa că Mimi are multă treabă. Este primul proiect de educație financiară prin teatru , joc și poveste din România. Este proiectul zămislit de Asociația Happy Moms și de inimoasa ei președintă, Dana Lupșa, profesor de management la facultate, finanțat dintr-un alt vlăstar de suflet al asociației, “Trăiri nespuse”.

Dimineața de știri - Realitatea TV

Mimi va deveni personaj de desene animate, iar piesa va avea lansarea astăzi, în București!Ne-au trecut pragul la Dimineața de Știri Dana Lupșa, coordonatoarea proiectului și cu Bianca Bucă, autoarea poveștilor!

Am scris pentru:

Capital.ro

Prea puține femei antreprenor/manager din Brașov apelează la un specialist PR, bazându-se pe recomandări și portofoliul specialistului.

Sectorul PR în Brașov nu a înregistrat un salt spectaculos în ultimii ani…

Camera de Comerț și Industrie Brașov

Concluzia este că succesul unei campanii poate fi obținut dacă este vorba despre o campanie de marketing având o cauză, mizând pe interacțiunea cu cei care consumă/cumpără și pe o echipă de PR eficientă.

TheWoman.ro

Eram înconjurată de mame și copii, aveam deja experiența jocului cu cei mici, constatând că nu există prea multe activități care să combine povestea terapeutică, teatrul și activitatea craft – se întâmpla acum cinci ani – am demarat o serie de ateliere pentru copii.

Ce spun clienții despre mine

Laura Ion
Smart Moms

Într-o discuție de o oră, Dana a reușit să-mi transmită cu o claritate și structură extraordinară elementele esențiale ce țin de brand personal. O profesionistă cu voce caldă și prietenoasă în același timp?. Dana, îți mulțumesc tare mult pentru această întâlnire! 

  

Anca Ilea
Contessina Events

Interacțiunea cu Dana este mereu o bucurie și un “aha moment”, ea având răspunsuri la toate întrebările și transmițând acele răspunsuri simplu și cu căldură. Îți mulțumesc, Dana! Rezultatul colaborării noastre a fost chiar peste așteptări. 

Ioana Stănescu
Nani Nani Bebeluș

Beneficiile colaborării cu Dana trec dincolo de business. Chiar dacă inițial mergi la ea cu o problemă practică, în timpul discuției ajungi să vezi dincolo de aici și acum, să te repoziționezi tu față de ține în primul rând, ca apoi afacerea personală să beneficieze de energia și resursele noi pe care le găsești. Soluțiile practice sunt atât de “spot-on” încât simți aromă de succes în momentul în care le auzi. Aceeași senzație ca la cafeaua de dimineață 🙂 

Mulțumesc, Dana! 

Mihaela Drilea
Alo Mama 24

Pe Dana o cunosc de mulți ani… ne leagă o relație de prietenie 🙂 Dar din punct de vedere profesional colaborăm de câteva luni și pot spune că “DA”, Dana știe foarte bine cum să ajute afacerile la început de drum (cum este în cazul nostru) și nu numai. Dana este atentă la cele mai mici detalii care definesc imaginea, este receptivă la nevoile noastre, ne ajută să trasmitem un mesaj de impact, ne ajută să ajutăm cât mai multe mame și bebeluși, familii la început de drum. 

Mulțumim Lupșa Dana!  

Echipa Alomama CentrulBrasov 

Anda-Dorina Talabă
Alo Mama 24

Când am decis să fac o schimbare în viața mea am constatat că nu am cu cine să împărtășesc dorința și grijile pe care mi le făceam în legătură cu asta. Dana Lupșa a înțeles în primul rând asta ca persoană, apoi a făcut posibilă întâlnirea mea cu alte femei în aceeași situație. M-am simțit câștigată după fiecare experiență organizată de ea. Iar seminariile ei la care am participat sunt valoroase din toate punctele de vedere. Dana vorbește o limbă universală pentru a transmite cunoștințe specializate. Citește repede omul și afacerea și cu siguranță beneficiez de observațiile ei.

Alexandra Condur
Alexa Events

 Recomand cu drag pe Dana! Este un om minunat ce este dispus oricând să îți sară în ajutor. Mulțumesc Dana pentru susținere!  

Lidia Bădilă
Realizator Europa FM

De-a lungul unei vieți cunoști mulți oameni și trăiești multe experiențe. Puține însă, te transformă. Întâlnirea cu Dana Lupșa a însemnat un punct de cotitură pentru mine și am simțit că e un om cu care pot construi. Dana știe să aducă împreună oameni deschiși, diferiți, care însă au un scop comun foarte puternic – vor să se dezvolte și în același timp să transmită mai departe principii aplicabile atât în viața personală cât și în cea profesională. Îi apreciez enorm valoarea și o respect deoarece inspiră oamenii cu care intră în contact și îi încurajează să își valorifice întreg potențialul. E o onoare să colaborăm la realizarea proiectelor care ajută mamele antreprenor și va fi mereu o plăcere să împărtășim idei și dacă e nevoie…să mutăm munți împreună.

Website-uri create de noi: