fbpx

Vrei să transformi un vis într-o afacere profitabilă dar nu știi de unde să începi? Îți dorești să ajungi rapid de la idee la venituri? Ai nevoie de răspunsuri și ghidaj?

Hai să lucrăm împreună!

De ce?

Pentru că am expertiza și experiența necesare.

Predau de peste 10 ani disciplina Antreprenoriat și strategii de afaceri,

Am șlefuit cunoștințele în domeniul antreprenoriat printr-o bursă de 1 lună în cadrul unui program european de derulat în Spania (Caceres) sub coordonarea Camerei de Comerț și Industrie,

Am coordonat sute de lucrări cu tema Plan de afacere și majoritatea au obținut nota 10,

Mi-am scris propriul plan de afaceri și am obținut finanțarea (fonsuri europene) pentru a-l implementa,

Am fost mentorul unei afaceri care a câștigat premiul II la o competiție de planuri de afaceri conduse de femei, organizată de Impact HUB București.

Și da! Îți insuflu și încrederea că poți realiza orice îți dorești!

 “Cel mai bun mod prin care poți prezice viitorul este să-l creezi”.
– Peter Drucker
Despre mine, Dana Lupșa

Am descoperit pasiunea pentru lumea cifrelor acum mai bine de 25 de ani, când am ales cursurile Facultății de Științe Economice și Administrarea Afacerilor, programul Management și am pus în practică tot ce am învățat, după la 10 ani de la finalizarea licenței, în propria asociație și propria afacere, care funcționează și azi.

Pentru că iubesc educația, după un master în Managemrnt și un doctorat în același domeniu, am decis să urmez și masterul Gestiunea campaniilor de imagine, unde am descoperit rețetele pe care le aplică marile companii și cum le pot aplica și în afacerile mici pentru a le transforma în branduri memorabile.

Sunt lector universitar doctor în management, brand developer, specialist în comunicare, am fost numită profesoara de management a mămicilor și o campioană a motivării.

Am ales să împărtășesc din ce am învățat și experiementat în domeniul afacerilor pentru a ajuta antreprenorii să ajungă de la 0 la propria afacere într-un timp mai scurt decât dacă ar învăța și experimenta singuri.

Dana Anghelescu – Editor carte, Manager Libris Editorial

Dana Lupșa este o militantă pentru autenticitatea asumată și este un model de succes, iar cartea scrisă de Dana este, mai presus de toate, o carte motivațională care ne inspiră să studiem mai întâi fondul naturii proprii pentru a putea desăvârși o formă autentică și de valoare.

Raluca Todor – Lector universitar doctor, titular disciplină Branding

O cunosc pe Dana de mai bine de un deceniu și am realizat destul de repede că este „croită” să lucreze cu oamenii. O admir pentru multe lucruri, dar mai cu seama o admir pentru faptul că alege să își investească energia în lucruri cu însemnătate, care fac o diferență.

Cum vom lucra?

Foarte pe scurt: pe un un model de plan de afacere prin care vei ajunge de la idee la primii clienți.

Știi cum afli nevoile publicului țintă? Dar cum calculezi bugetul necesar afacerii tale?

Știi cum să folosești planul de afacere ca pe un instrument ce te ajută să vezi progresul în propria afacere?

Alina Leahu - Psiholog

Gabriela Crăciun - Antreprenor

Vin cu exerciții și răspunsuri clare, simple, aplicabile imediat, care te vor ajuta să înțelegi de unde pleci și cum ajungi la rezultatele dorite.

Te întrebi de unde vei ști cum să aplici toate conceptele care acum par abstracte și cum vei ajunge să ai propria afacere?

Simplu! Sunt alături de tine! Am grijă, la fiecare interacțiune, ca fiecare răspuns să fie exact ce ai nevoie în acel moment, ca fiecare idee să fie clar explicată și exemplificată, astfel încât, atunci când vom termina, să fi reușit să definești ideea, factorii de diferențiere, publicul țintă, strategia de comunicare și marketing, și să afli răspunsuri la ăntrebări care te blochează acum.

Altfel spus, vei afla tot ce ai nevoie în domeniul start-up!

Aduc la un loc:

Informații

Cred cu tărie în ideea de învățare continuă, astfel încât îmi iau lecțiile atât din cărți cât și de la oamenii din jur și din ceea ce trăiesc zi de zi. Astfel, îmi pun expertiza pe foaie, structurat, pentru a fi ușor de urmărit și de înțeles de către toată lumea.

Experiența

Suntem o sumă a experiențelor noastre și sunt sigură că tot ceea ce m-a adus unde sunt azi e departe să fi fost o întâmplare. Îmi doresc ca experiența mea să te inspire și să te motiveze în căutarea misiunii și a pasiunii în afaceri.

Exerciții

Știu că nu doar mintea trebuie hrănită pentru a ne dezvolta, ci și încrederea și motivația. Pentru asta, folosesc exerciții care contribuie la dezvoltarea încrederii, motivației și dorinței de acțiune.

Resurse gratuite

Ofer diferite trimiteri către resurse pe care le consider utile și le recomand cu încredere. Site-uri, cărți, studii, cartea mea, cursul video, toate formând astfel un tot pe care îl consider exact ce ai nevoie pentru a acționa.

Este pentru tine dacă:
  • Ești în căutare de ghidaj pentru a trece de la idee la acțiune.
  • Ești în plin proces de redescoperire a resurselor și ai nevoie de instrumente care să te ajute în acest proces.
  • Îți place să înveți și să aplici imediat, dar și să afli rapid răspunsuri.
  • Afacerea ta este o pasiune sau rezultatul experienței personale și îți dorești ca asta să se transmită prin afacerea ta.
“De fiecare dată când susții ceea ce dorești și crezi, ești primul care aude acel “ceva”. Este un mesaj pentru tine și ceilalți despre ceea ce consideri că poți realiza în viață. Nu îți impune nicio limită”.
– Oprah Winfrey

Sunt profund recunoscătoare tuturor celor care au lucrat deja cu mine și tuturor celor care au contribuit la visul de dezvolta o asociație și o afacere!

Recunoscătoare sunt și pentru comunitatea de femei minunate care mă inspiră și mă îndeamnă să îmi duc misiunea mai departe, aceea de a ajuta oamenii să aibă afacerile pe care le doresc și să aibă o atitudine de învingători.

Exact asta vei realiza și tu dacă vom lucra împreună!